NBS BV

Specificeren, informeren en adverteren doe je met NBS. Van ontwerp, realisatie naar onderhoud NBS maakt het mogelijk! Het team achter de Nederlandse Besteksystematiek houdt zich sinds jaar en dag bezig met contracteren in de bouw. Met NBS kan via de werksoorten classificatie op traditionele wijze worden voorgeschreven en is men zeker van een duidelijk contract. De NBS-database is in eerste instantie gericht op de voorschrijvende markt. Daarnaast kunnen fabrikanten van bouwstoffen hun producten laten opnemen in de NBS-database. Hiermee vergroten zij flink hun kans om in de ontwerpfase van een gebouw te worden voorgeschreven in het bestek. Geïnteresseerd in NBS? Na registratie kunt u de database direct kosteloos downloaden. LEES MEER... 

NBS De No. 1 besteksystematiekvanNederland
Al meer dan 2000 gebruikers van de NBS besteksystematiek.

 

Waarom NBS:
  • Aangeboden informatie in de databases is up to date.
  • Bestek opstellen met meerdere indelingen werksoorten of/en de NL/SFB mogelijk.
  • Directe koppeling bestek met BIM model doormiddel van NBS-SFB.
  • Linked data specificaties van fabrikanten, directe info over het fabrikant product.
  • Werkt naadloos samen met de meest populaire software, KubusSpexx, Archicad en Revit.
  • De NBS besteksystematiek is kosteloos en licentie vrij te gebruiken.


Via onderstaande button gaat u naar de downloadpagina voor de laatste versie van de NBS besteksystematiek en de NBS-SfB.

Download NBS


Het TotaalconceptNederlandse
Besteksystematiek


De toonaangevende besteksystematiek van Nederland op dit moment. Lees hier waarom!
ruim 2.000 gebruikers

NBS
Bouwmaterialen


gezien, of niet gezien worden dat is de vraag. Niet in NBS bouwmaterialen, lees waarom niet!
75.000-100.000 unieke bezoekers per maand

NBS
Magazine


U wilt gezien worden binnen uw doelgroep? Dan is het NBS magazine voor u de oplossing,
oplage 8.500 stuks.MEER WETEN OVER ONS TOTAALCONCEPT?


NBS richt zich met zijn totaalconcept op architecten, bestekschrijvers, bouwkundigen, adviesbureaus en fabrikanten van bouwstoffen. Via een unieke combinatie van onze besteksystematiek, online fabrikanten platform en social media wordt dagelijks unieke, actuele content met voor u relevante doelgroepen gedeeld. Door al onze verschillende kanalen continu te optimaliseren, creëren we niet alleen een groot bereik maar ook effectieve contactmomenten met de juiste bedrijven en beslissingsnemers. 


NBS vormt met zijn unieke mix een effectief, continu evoluerende formule die verder gaat dan enkel adverteren, maar denkt aan inhoud, kwaliteit en maximaal rendement voor uw organisatie. 


Of het nu gaat om opname van uw bestekteksten in de NBS besteksystematiek, het maken van een profielpagina op NBS bouwmaterialen of het plaatsen van een artikel of advertentie in ons NBS magazine of beter nog een combinatie van deze drie, wij nemen graag contact met u op om de mogelijkheden te bespreken in een persoonlijk gesprek. 


Wilt u een gesprek met een van onze adviseurs, of meer informatie vul dan het antwoordformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

E-mailen
Bellen
Map
LinkedIn