De NBS Besteksystematiek in 2024: Bouwen in de Nieuwe Wereld

In een branche die constant evolueert en zich aanpast aan de nieuwste trends, blijft de NBS Besteksystematiek een essentiële pijler voor professionals in de bouwnijverheid. In het tijdperk van baanbrekende innovaties en duurzame ontwikkelingen zijn er verschillende redenen waarom deze systematiek ook in 2024 de juiste keuze is:
Innovatieve Integratie van Duurzaamheid en Circulariteit
De NBS Besteksystematiek heeft de nieuwste trends in duurzaamheid en circulariteit omarmd. Door het integreren van duurzame materialen en methoden, biedt het een leidraad voor het realiseren van milieuvriendelijke en toekomstgerichte bouwprojecten.
Flexibiliteit voor Digitalisering en BIM
In een tijdperk van digitalisering en Building Information Modeling (BIM) blijft de NBS Besteksystematiek relevant door haar flexibele aanpassingsvermogen aan deze technologische vooruitgang. Het biedt een naadloze integratie met digitale platforms en stroomlijnt het proces van informatie-uitwisseling tussen verschillende stakeholders.
Gerichte Focus op Gezondheid en Welzijn
De nadruk op gezondheid en welzijn in de bouwsector is gegroeid. De NBS Besteksystematiek ondersteunt deze trend door specificaties te bieden voor materialen en ontwerpen die de gezondheid en het welzijn van bewoners en gebruikers van gebouwen bevorderen.
Veiligheidsnormen en -voorschriften Up-to-date
De systematiek blijft vooroplopen in het integreren van de nieuwste veiligheidsnormen en -voorschriften. Het waarborgt niet alleen de naleving van regelgeving, maar zet ook een standaard voor veilige en beveiligde bouwpraktijken.
Toekomstgerichte Materialen en Methoden
Met de integratie van toekomstgerichte materialen en bouwmethoden blijft de NBS Besteksystematiek vooruitstrevend. Het bevat specificaties die inspelen op nieuwe trends en innovaties in de bouwindustrie.
Gratis Toegankelijk voor Bouwprofessionals
Het blijft een kosteloze bron van hoogwaardige specificaties voor bouwprofessionals. Deze toegankelijkheid zorgt ervoor dat de systematiek voor iedereen beschikbaar is, waardoor de sector als geheel kan profiteren van gestandaardiseerde en kwalitatieve bouwdocumentatie.
In een tijd waarin de bouwnijverheid zich snel ontwikkelt, blijft de NBS Besteksystematiek een onmisbare gids voor architecten, modelleurs, bestekschrijvers en fabrikanten van bouwmaterialen. Haar voortdurende aanpassingsvermogen aan de nieuwste trends en haar rol in het faciliteren van duurzame, innovatieve en veilige bouwpraktijken maken het een waardevolle partner voor professionals die vooruit willen in de bouwsector.LEES MEER... 

NBS De No. 1 besteksystematiek van Nederland
Al meer dan 2000 gebruikers van de NBS besteksystematiek.

 

Waarom NBS:
  • Aangeboden informatie in de databases is up to date.
  • Bestek opstellen met meerdere indelingen werksoorten of/en de NL/SFB mogelijk.
  • Directe koppeling bestek met BIM model doormiddel van NBS-SFB.
  • Linked data specificaties van fabrikanten, directe info over het fabrikant product.
  • Werkt naadloos samen met de meest populaire software, KubusSpexx, Archicad en Revit.
  • De NBS besteksystematiek is kosteloos en licentie vrij te gebruiken.


Via onderstaande button gaat u naar de downloadpagina voor de laatste versie van de NBS besteksystematiek en de NBS-SfB.

Download NBS


Het TotaalconceptNederlandse
Besteksystematiek


De toonaangevende besteksystematiek van Nederland op dit moment. Lees hier waarom!
ruim 2.000 gebruikers

NBS
Bouwmaterialen


gezien, of niet gezien worden dat is de vraag. Niet in NBS bouwmaterialen, lees waarom niet!
75.000-100.000 unieke bezoekers per maand

NBS
Magazine


U wilt gezien worden binnen uw doelgroep? Dan is het NBS magazine voor u de oplossing,
oplage 8.500 stuks.MEER WETEN OVER ONS TOTAALCONCEPT?


NBS richt zich met zijn totaalconcept op architecten, bestekschrijvers, bouwkundigen, adviesbureaus en fabrikanten van bouwstoffen. Via een unieke combinatie van onze besteksystematiek, online fabrikanten platform en social media wordt dagelijks unieke, actuele content met voor u relevante doelgroepen gedeeld. Door al onze verschillende kanalen continu te optimaliseren, creëren we niet alleen een groot bereik maar ook effectieve contactmomenten met de juiste bedrijven en beslissingsnemers. 


NBS vormt met zijn unieke mix een effectief, continu evoluerende formule die verder gaat dan enkel adverteren, maar denkt aan inhoud, kwaliteit en maximaal rendement voor uw organisatie. 


Of het nu gaat om opname van uw bestekteksten in de NBS besteksystematiek, het maken van een profielpagina op NBS bouwmaterialen of het plaatsen van een artikel of advertentie in ons NBS magazine of beter nog een combinatie van deze drie, wij nemen graag contact met u op om de mogelijkheden te bespreken in een persoonlijk gesprek. 


Wilt u een gesprek met een van onze adviseurs, of meer informatie vul dan het antwoordformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

E-mailen
Bellen
Map
LinkedIn