GEBRUIKERS

Met de NBS besteksystematiek kunt u als bestekschrijver snel en efficiënt projectbestekken maken en bewerken. Door toevoeging van de in NBS opgenomen bouwstof specificaties maakt u het projectbestek compleet. Het gebruik van de NBS catalogus, en de NBS-SfB module zijn kosteloos te gebruiken. U heeft alleen wel systeemhuis software nodig om deze te gebruiken. Wij adviseren het gebruik van Kubus Spexx aan omdat deze software de meeste mogelijkheden bied voor het gebruik van onze catalogus.


Voordelen van de NBS besteksystematiek voor de bestekschrijver:


  • Door de periodieke updates van de NBS besteksystematiek zijn de normen en regelgeving altijd up to date en de bouwstof specificaties altijd actueel.
  • Er zijn geen licentiekosten verbonden aan het gebruik van de NBS database. Deze is dus kosteloos te gebruiken.
  • Met de NBS systematiek kan in combinatie met de bestek verwerkende software KUBUS Spexx via een hyperlink direct productinformatie op de website van de fabrikant worden geraadpleegd.
  • Updates worden uitgevoerd in de database van de NBS besteksystematiek. Dit is stabieler en werkt sneller dan het gebruik van externe additionele formaten en (online)bestanden.
  • Fabrikant gebonden bouwstof specificaties zijn in NBS integraal opgenomen in de bestekdatabase. Ze zijn daardoor volledig passend voor opname in het traditionele NBS werksoorten bestek.NBS PRODUCTEN VOOR GEBRUIKERS


NBS Bestek Catalogus 2022


De besteksystematiek van NBS wordt gekenmerkt door eenvoud en biedt actuele aan wet- en regelgeving getoetste data voor betrouwbare bestekken. De NBS-database is overzichtelijk en heeft een heldere hoofdstukopbouw en indeling volgens de traditionele werksoorten classificatie. Het overgrote deel van de bouwbestekken in Nederland wordt via deze classificatie geschreven.
De NBS systematiek richt zich naast nieuwbouw ook op onderhoud aan bestaande bouw. Met de NBS besteksystematiek bent u zeker van een duidelijk contract. Uitvoerende partijen zien direct wat er van hen wordt gevraagd. Up-to-date database, Traditioneel contracteren, Sluit aan op UAV 2012.


NBS-SfB Catalogus 2022


NBS B.V. heeft in samenwerking met Kubus B.V. een uitgave samengesteld op basis van de NL/SfB uitgegeven door BIM loket en dit uitgebreid met fysieke bouwdelen.


Inhoud van het pakket:


  • NBS elementen catalogus t.b.v. KubusSpexx.
  • NBS elementen classificatie t.b.v. de Archicad Classification manager.
  • NBS elementen classificatie t.b.v. Revit in assembly code.
  • Readme file met uitleg over de werking van de verschillende onderdelen van dit pakket.

Met deze uitgave voorziet NBS de markt van de eerste praktische toepassing van BIM en het bestek. Deze uitgave is net                                                                                        als onze besteksystematiek gratis te downloaden en te gebruiken.

E-mailen
Bellen
Map
LinkedIn